Pinnan Krokketklubb

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Velkommen til pinnan.no

Følg SommerKrokk 2015 på pinnan.no

E-post Skriv ut PDF

Grupper og kampoppsett til årets SommerKrokk er klart, og du finner alt i menyen til venstre under "SommerKrokk 2015". Der finner du også tilleggsreglene som gjelder for SommerKrokk. 

Resultater fra kampene publiseres på pinnan.no etter hver runde, så følg med! Vi snakkes på Sletten i morgen! LYKKE TIL!

Gå til grupper og kampoppsett 

 

Påmelding SommerKrokk 2015

E-post Skriv ut PDF
Søndag 30. aug 2015 arrangeres SommerKrokk for 9. året på rad. Nå kan du sikre ditt lag en plass i denne prestisjetunge tevlingen, som kårer Karmøys beste krokketspillere! På programmet står grilling, sol, musikk og engasjert publikum. 18 lag, 54 deltakere og fete premier!
Les mer …
 

Påmelding SommerKrokk 2014

E-post Skriv ut PDF
Søndag 24. aug 2014 arrangeres SommerKrokk for 8. året på rad. Nå kan du sikre ditt lag en plass i denne prestisjetunge tevlingen, som kårer Karmøys beste krokketspillere! På programmet står grilling, sol, musikk og engasjert publikum. 18 lag, 54 deltakere og fete premier!
Les mer …
 

Bilder fra Sommerkrokk 2014

E-post Skriv ut PDF

Bildene fra SommerKrokk 2014 er endelig kommet på nett. Du finner dem her eller i menyen til venstre på siden. 

Det var Lenge til svart som stakk av med seieren i år, og tidenes mestvinnende lag har nå vunnet hele 50% av alle SommerKrokk-turneringene. Veldig imponerende! 

 

Folk og røvere i nærheten av Kardemommeby

E-post Skriv ut PDF
Fredag 9.mai kl. 22:47 setter vi kursen mot sør, i håp om å vise Norges ungdom at krokket er mer enn et spill, og at det heller er en lidenskap som setter oss i brann sommer etter sommer.

Vi legger et par timer med kjøring bak oss og når destinasjonen kl. 12:13. Etter et par dager med omvisning på skolen og diverse, kommer endelig dagen der krokkøren fra Stabburet og hjelpesiktaren fra Krokk 'n' Roll, skal gi Ansgar-elevane en leksjon de sent vil glemme.

Mange øyne blir åpnet og vi ser en ny glød blomstre for idretten, i det de får kjenne og smake på følelsen av å pinne motspilleren, som sikrer dem seier.
Les mer …
 

INNLOGGING

Innlogging for PINNAN-journalister.

TRANSLATE PINNAN.NO


KLOKE ORD

anders.jpg