Pinnan Krokketklubb

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Lag- og spillerprofiler

PINNANs store satsing med krokketliga i 2012 er i gang! Som en oppstart på denne ligaen, vil lag- og spillerprofiler publiseres på pinnan.no. I første omgang er det de to mestvinnende (og mest oppmerksomhetssyke red.anm) lagene som har profiler, men det kan raskt endres.

Pressetalsmann i Pinnan, Kristoffer Davidsen II, offentliggjorde følgende pressemelding søndag 26.02.12:

-Vi føler at 2012 er året for å skape litt blest rundt personene som spiller profesjonell krokket i klubben vår. Det er ikke nok for krokket-fansen der ute med allmenn interesse for krokket lengre, og vi ser nå nødvendigheten av at vi skaper en mulighet for folk til å velge seg et favorittlag og en favorittspiller og bli ekte fans. Pinnans beste lag og "Lenge te svart" har allerede fått seg lag- og spillersider, og vi håper at andre lag i klubben melder inn sine respektive lag og spillere til pinnan.no slik at vi kan bli norges ledende klubb på informasjon om både sport og spillere. 

 

Oppfordringen fra Davidsen er altså klar: Registrer ditt lag ved hjelp av registreringsskjemaet i menyen til venstre. Få med så mye informasjon som mulig, og send gjerne bilder av spillerne og laget inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Da vil ditt lag få sin egen profilside på pinnan.no. 

 

INNLOGGING

Innlogging for PINNAN-journalister.

TRANSLATE PINNAN.NO


KLOKE ORD

sveinmagne.jpg