Pinnan Krokketklubb

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Nyheter

Følg SommerKrokk 2015 på pinnan.no

E-post Skriv ut PDF

Grupper og kampoppsett til årets SommerKrokk er klart, og du finner alt i menyen til venstre under "SommerKrokk 2015". Der finner du også tilleggsreglene som gjelder for SommerKrokk. 

Resultater fra kampene publiseres på pinnan.no etter hver runde, så følg med! Vi snakkes på Sletten i morgen! LYKKE TIL!

Gå til grupper og kampoppsett 

Sist oppdatert lørdag 29. august 2015 12:11
 

Påmelding SommerKrokk 2015

E-post Skriv ut PDF
Søndag 30. aug 2015 arrangeres SommerKrokk for 9. året på rad. Nå kan du sikre ditt lag en plass i denne prestisjetunge tevlingen, som kårer Karmøys beste krokketspillere! På programmet står grilling, sol, musikk og engasjert publikum. 18 lag, 54 deltakere og fete premier!
Sist oppdatert lørdag 18. juli 2015 11:19 Les mer …
 

Påmelding SommerKrokk 2014

E-post Skriv ut PDF
Søndag 24. aug 2014 arrangeres SommerKrokk for 8. året på rad. Nå kan du sikre ditt lag en plass i denne prestisjetunge tevlingen, som kårer Karmøys beste krokketspillere! På programmet står grilling, sol, musikk og engasjert publikum. 18 lag, 54 deltakere og fete premier!
Sist oppdatert søndag 07. september 2014 15:03 Les mer …
 

m.pinnan.no - Pinnan på mobil!

E-post Skriv ut PDF

m.pinnan.noHvor mange ganger har du ønsket at du hadde reglene rett i lomma mens du spiller krokket, og motspilleren din oppfører seg som en idiot? Hadde det vært greit å vite hvilke turneringer som finnes, og hadde det ikke vært gøy å få sett gjennom varene i nettbutikken på mobilen?   

Nå er dette mulig, og det er vanvittig enkelt. Gå til m.pinnan.no, så er du i gang. For iPhone-brukere vil du også få mulighet til å lagre denne siden som en egen app. 

 

Sist oppdatert fredag 18. april 2014 12:09 Les mer …
 

Bilder fra Sommerkrokk 2014

E-post Skriv ut PDF

Bildene fra SommerKrokk 2014 er endelig kommet på nett. Du finner dem her eller i menyen til venstre på siden. 

Det var Lenge til svart som stakk av med seieren i år, og tidenes mestvinnende lag har nå vunnet hele 50% av alle SommerKrokk-turneringene. Veldig imponerende! 

 

Folk og røvere i nærheten av Kardemommeby

E-post Skriv ut PDF
Fredag 9.mai kl. 22:47 setter vi kursen mot sør, i håp om å vise Norges ungdom at krokket er mer enn et spill, og at det heller er en lidenskap som setter oss i brann sommer etter sommer.

Vi legger et par timer med kjøring bak oss og når destinasjonen kl. 12:13. Etter et par dager med omvisning på skolen og diverse, kommer endelig dagen der krokkøren fra Stabburet og hjelpesiktaren fra Krokk 'n' Roll, skal gi Ansgar-elevane en leksjon de sent vil glemme.

Mange øyne blir åpnet og vi ser en ny glød blomstre for idretten, i det de får kjenne og smake på følelsen av å pinne motspilleren, som sikrer dem seier.
Sist oppdatert søndag 18. mai 2014 14:27 Les mer …
 

Bilder fra SommerKrokk 2013

E-post Skriv ut PDF
SommerKrokk 2013 er over, og vinnerne ble velutstyrte Hansens Venner. Det var tydelig at de har blitt kjøpt opp av en rik investor, og fremstod som krokketsportens svar på Manchester City. Vår egen paparazzo, Kjartan, var selvfølgelig på plass, og bildene fra den 7. SommerKrokken i historien finner du her, eller i menyen til venstre.
Sist oppdatert mandag 26. august 2013 14:35
 


Side 1 av 6

INNLOGGING

Innlogging for PINNAN-journalister.

TRANSLATE PINNAN.NO


KLOKE ORD

sveinarne.jpg